Sağlık  Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi

Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi

Hastanemiz gönüllü ressamlara çağrıda bulunuyor. “Eserinizin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi İç Mekân Duvarlarında sürekli sergilenmesini ister misiniz?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi İç Mekân duvarlarını eserlerinizle güzelleştirmek istiyoruz.

Hastanemiz duvarlarında sergilenmesi için vereceğiniz eserler 01.07.2020 Tarihinde Hastane web sayfası aracılığıyla Sanal Sergi Ortamında Kamuoyuna duyurulacaktır. Sanal Sergi sayfasının hazırlanabilmesi için ekte bulunan Form Doldurularak en geç 25 Haziran 2020 tarihine kadar PDF DOSYASI ŞEKLİNDE adusergi@gmail.com adresine müracaat edilmesi gerekmektedir.

-Sanal sergiye sadece Bağış yapılan eserler Kabul edilecektir.

-Sanal Sergiye Katılım için eser sayı kısıtlaması yoktur.

-Tüm katılımcılarımıza Teşekkür belgesi verilecektir.

-Her bağış yapılan eserin altına pirinç levhada eser sahibinin ismi yazılarak duvarlara monte edilecektir.

-Eserler yağlıboya tuval, karakalem, suluboya, pastel, Ebru Sanatı, Hat Sanatı vb her alana açıktır.

-Eserlerde aranan özellik hastane ortamında olduğu için mekâna uygun olması ve temizlenebilir olmasıdır.

- Doğa, Natürmort. İnsan, Hayvan, , Obje vb. tüm konular serbesttir.

- Eser boyutları serbest olup en küçük 40X40cm ebatta olmalıdır

- Eser teslim ve adres süreci Eser bağışı yapan sanatçıların Formu doldurup PDF DOSYASI ŞEKLİNDE adusergi@gmail.com adresine göndermeleri ile mail üzerinden yürütülecektir.

Form içeriğinde üst bölüme eser resmi alt bölüme bilgilerin sol kısmına sanatçının resmi eklenecek. Formda sanatçının resmi + formda belirtilen eser bilgileri ve eser resmi yer almalıdır.

Eserlerinizin uzun yıllar hastanemiz duvarlarında kalıcı bir şekilde yaşayabilmesi adına bağışlarınızı bekliyoruz.