Egefen Eğitim Kurumları yöneticileri, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil'i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmenin ardından, Hastanemiz çalışanlarını kapsayan bir indirim protokolü imzalandı.
İmzalanan protokolle birlikte, Hastanemizde görev yapan sağlık çalışanları, Egefen Eğitim Kurumları bünyesindeki eğitim hizmetlerinden %20 indirimle faydalanabilecek.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekimimiz Prof. Dr. Mücahit Avcil, “Personelimizin mesleki gelişimlerinin yanı sıra bireysel eğitim ihtiyaçlarına da katkı sunabilecek bu tür iş birliklerini önemsiyoruz. Eğitim alanındaki destekleri için Egefen Eğitim Kurumları'na teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
İki kurum arasında kurulan bu iş birliğinin, karşılıklı dayanışmayı ve hizmet kalitesini artırması hedefleniyor.
Tasarım & Uygulama & Kodlama : Bilgi İşlem Web Tasarım Grubu