Prof. Dr. Neslihan Şendur’un Kitabı Yayımlandı

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Prof. Dr. Neslihan Şendur’un, Pediatrik Dermatoloji Rehberi adlı kitabı yayımlandı.

Pediatrik Dermatoloji Rehberi adlı kitabın Pediatrik dermatoloji alanında sık görülen hastalıkların temel alındığı bir başvuru kitabı olarak hazırlandığını belirten Şendur, konuların; tanı yöntemleri, hastalıkların klinik özellikleri ve klinik fotoğrafları eşliğinde sunulduğunu aktardı.

Yazarların kendi tecrübelerini, güncel literatür eşliğinde harmanladığı bu rehber; dermatoloji, pediatri ve aile hekimliği alanlarında eğitim alan uzmanlık öğrencileri, tıp fakültesi öğrencileri ve pediatrik dermatoloji alanına ilgi duyan hekimlerin bir başvuru kitabı niteliğindedir.

Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.