Prof. Dr. Nazan ŞAHİN SİVRİOĞLU için hastanemizde anma töreni düzenlendi.
2.6.2022

Prof. Dr. Nazan ŞAHİN SİVRİOĞLU için hastanemizde anma töreni düzenlendi.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan ŞAHİN SİVRİOĞLU için hastanemizde anma töreni düzenlendi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz’ün sunumu ile gerçekleşen törende, sayın rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir duygularını ifade eden konuşmasını yaptı.

Rektörümüzün ardından, rektör yardımcımız Prof. Dr. Ali Akyol, hastanemiz başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ender Ceylan, hocamızla ilgili sözlerini söylediler. Son olarak, arkadaşlıkları öğrenci yıllarına dayanan Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Pars Tunçyürek, Prof. Dr. Nazan Şahin Sivrioğlu’nun çocukluk, gençlik ve meslek hayatını anlatan duygusal sunumunu yaptı.

Merhumeye Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.