Rektörümüzden Miniklere Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Servisi’nde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. M. Umut Tuncer, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Hastane Başmüdürü Erdal Meşe ve Çocuk Hematolojisi ve Onkoloji Bilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Mediha Akcan da bulundu.

Üniversitemizde eğitim gören öğrenciler kadar, hastanede de tedavi gören tüm hastaların her zaman yanlarında olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Çocuklarımızı ziyaret ederek bir ihtiyaçlarını olup olmadığını öğrenmek geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için bugün buradayız. Her biri bizim için çok değerli olan lösemili çocuklarımıza  umarım ki moral verebilmiştir. Buradan ayrılırken, mutlu ayrılıyoruz çünkü gözümüz arkada değil. Hastanemizin güçlenerek, kaliteli sağlık hizmeti vermesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. M. Umut Tuncer, çocuklarla sohbet ederek hediyelerini takdim etti.