AK Parti Aydın İl Başkanı Hastane Başhekimini Ziyaret Etti

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve yönetim kurulu üyeleri, 28 Eylül 2021 tarihinde Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşcı Bozbaş'ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in de yer aldığı ziyarette, Başhekim Doç. Dr. Gülnur Taşcı Bozbaş yapımı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete açılması planlanan hastane binası hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  “Yeni Nesil Hastanemizin teknolojik kapasitesi, konfor düzeyi incelendiğinde Aydın için bir gurur kaynağı olacağını düşünüyoruz. Ülkemize, Aydınımız’a ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ziyaret, yeni hizmete açılacak olan  hastane binasının gezilmesi ve bölümlerin incelenmesinin ardından sona erdi.