Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi Açıldı

II. Ulusal Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi bugün Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi A/Blok girişi yanında ki bahçede 11.00-15.00 saatleri arası sergilendi. Daha sonra hastane koridorlarına dağıtımı yapılacaktır.

Hastanemiz tarafından düzenlenen sergi, 50 sanatçıya ait 100 eserden oluşmaktadır. Sergi ‘Türkiye’nin ilk online hastane sergisi ‘ olma özelliğini de taşımaktadır.

Hediye edilen eserlerle oluşturulan sergiyi hastane.adu.edu.tr üzerinden ziyaret ederek eserler ve sanatçılar hakkındaki kısa bilgilere ulaşabilirsiniz. Resimler ve fotoğraflar için belirli bir konu kısıtlaması olmadan oluşturulan sergide gelen eserler; yağlı boya, karakalem, suluboya, pastel, ebru, çini gibi birçok tekniği kapsıyor.