Yeni Kadın Doğum Öğretim Üyemiz Görevine Başladı

1979 yılında Ankara‘da doğan Fedi Ercan, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2003 yılında mezun oldu. SSK Ankara Doğumevi (Ankara Etlik Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi) Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı. 2009 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Kısa bir süre Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştıktan sonra 2010 yılında Şırnak Asker Hastanesi'nde 1 yıl süre ile Tabip Asteğmen olarak askerlik görevini tamamladı. Takiben Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde devlet hizmet yükümlülüğünü tamamladı. 2013 yılında Konya Meram Tıp Fakültesi'nde Perinatoloji Bilim Dalı’nda Perinatoloji (Riskli gebelikler) Yan Dal Uzmanlık eğitimine başladı. Burada fetoskopik ve perkütan cerrahi yaklaşımlarla ilgili çalışma fırsatı buldu. Yan Dal Uzmanı olduktan sonra Devlet Hizmet Yükümlülüğü görevini Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Bir yıl kadar Konya Şehir Hastanesi Perinatoloji Bölümü'nde çalıştıktan sonra Haziran 2021 tarihi itibarıyla Adnan Menderes Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesindeki Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Perinatoloji Bilim Dalı'nda çalışmaya başlamıştır.

Yan Dal ilgi alanları arasında perkütan ve fetoskopik cerrahi işlemler ve plasenta yapışma anomalileri yer almaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.