2 Ulusal Aydın  Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Çevrimiçi Sergisi

2 Ulusal Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Çevrimiçi Sergisi

“Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi”

Eserinizin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi iç mekan duvarlarında sürekli sergilenmesini ister misiniz?

Eserlerinin uzun yıllar hastanemiz duvarlarında sergilenmesini isteyen katılımcılar eserlerini;

Ebru Alptekin adına “Zafer Mah. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Yolu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi 2. Kat Başhekimlik” adresine kargo veya elden teslim ile ulaştırması gerekmektedir.

Konu: Serbest

Katılım Koşulları:

- Katılım için eser sayı kısıtlaması yoktur.

- Sergiye katılıp, eserinin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi iç mekan tasarımında kullanılması için, eserini bağış¸ yapanlar sergiye katılabilecektir.

- Yağlıboya Tuval, Karakalem, Suluboya, Pastel, Geleneksel El Sanatları, Ebru Sanatı, Seramik, Kolaj, Fotoğraf... vb. eserler sergilenecektir.

- Eserler için belirlenen bir konu ve boyut kısıtlaması yoktur. Doğa, natürmort, insan, hayvan, obje…  vb. konular olabilir.

Tüm katılımcılarımıza mail ortamında katılım belgesi gönderilecektir.

15 Haziran 2021 tarihinde sanal sergi ile katılımcılarımızın eserleri hastanemiz web sitesi “hastane.adu.edu.tr” adresinde yayınlanacaktır.

Son katılım tarihi: 10 Haziran 2021

Detaylı bilgi için: adusergi@gmail.com