Hastanemizde Görev Değişimi

Adnan Menderes Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başmüdürlük görevini Hastane Müdürü Numan Demirci ‘den devraldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, Numan Fikret Demirci’nin Başmüdürlük vekâlet görevi süresince üniversite hastanemizde büyük bir özveri ile çalıştığını ve önemli hizmetleri olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini sundu.

Hastane Müdürü olarak görevine devam edecek olan Numan Fikret Demirci ise  ‘ Sayın Rektörümüzün takdirleri ile yürütmekte olduğum Başmüdürlük vekâlet görevimi Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Erdal Meşe ‘ye teslim etmekten büyük onur duyuyorum. İnanıyorum ki bu görevi benden daha iyi yapacak ve hastanemizi daha ileri noktalara taşıyacaktır. Biz bir ekibiz ve ben bu ekibin bir parçası olmaktan çok mutluyum. ‘’Halka hizmet, Hakk’a hizmettir  ‘’ düsturuyla ilerlediğimiz bu yolda aynı gayret ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.