Rektörümüz ve Milletvekillerimizden Gazi Ziyareti

Aydın Milletvekillerimiz Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 27 Eylül 2018 tarihinde Hastanemizde tedavi görmekte olan Gazi Jandarma Astsubay Üstçavuş Hasan  Balcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aslan, Başhekimimiz Doç.Dr. Mücahit Kapçı, Başhekim Yardımcılarımız Doç. Dr. Ayhan Aköz, Doç. Dr. Yusuf Kurtulmuş, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Erdoğdu ve Dr. Öğr. Üyesi Vahit Yıldız  da bulundu.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Vartolu ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanı Hasan Balcı’nın sağlık durumu hakkında bilgi alındığı ziyarette geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Olay ve sağlık durumu hakkında bilgi veren Hasan Balcı ziyaretten duyduğu ve memnuniyeti ve teşekkürlerini iletti. Balcı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tedavisinde emeği geçen Aydın ve Muğla Milletvekillerine, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a ve Muğla 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Derneği 2. Başkanı Mustafa Kılıçaslan’a teşekkürlerini iletti.