Tıp öğrencimiz Koronavirüs Mücadelesini Hastanemiz Duvarına Resmetti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi  Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Fatih Ölmez,  koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarının mücadelesini, hastanemiz duvarına çizdiği resimle anlattı.

Kovid-19'un Türkiye'de görülmeye başlamasından itibaren tüm sağlık camiasının canla başla çalıştığını aktaran Ölmez, şöyle konuştu:

"Normalde de resim çizmeyi seven biriyim. Sağlıkçıların morale ihtiyacı olduğunu düşündüm çünkü bu Kovid-19 süreci yoğun bir mücadeleye sahne oldu. Bu süreçte sağlık çalışanları büyük bir özveriyle çalışıyor. Herkes yorucu bir süreç geçirdi, ailelerinden de uzak kaldılar. En azından giriş kapısına küçük bir tebessüm olması adına böyle bir şey çizdim. Çizim yaparken zaten çok mutlu oluyorum fakat böyle anlamlı bir şeyi çizdiğim için daha da çok mutlu oldum. "