Kaybettiğimiz Değerlerimiz

Hastanemizde uzun yıllar hizmet veren birbirinden değerli hocalarımız için bir anma köşesi yapıldı.

Prof. Dr. Ali Önder Karaoğlu, Prof. Dr. Turgay AKTUNÇ ve Prof. Dr. Mustafa Selim Özkök hocaların özgeçmişlerini içeren fotoğrafları hastanemiz koridoruna asıldı.

Prof. Dr. Ali Önder Karaoğlu, hastanemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve

Gastroenteroloji Bilim Dalının kuruluş ve gelişmesinde katkıları olmuştur. Tıp fakültesinde dekan

Yardımcılığı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanlıkları ve Tıp Fakültesi yönetim kurulu üyeliği gibi birçok idari görevde bulunmuştur.  2016 yılında emekli olan Prof. Dr. Ali Önder Karaoğlu,17 Nisan 2018 tarihinde vefat etmiştir.

Prof. Dr. Turgay AKTUNÇ, 30 Mayıs 2000 tarihinde hastanemizde göreve başladıktan sonra aynı yıl Göz Hastalıkları Anabilim dalı Başkanlığına atanan Turgay Aktunç 2002-2005 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı yapmıştır. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim dalı öğretim üyesi görevini yürütürken 4 Nisan 2008 tarihinde vefat etmiştir.

Prof. Dr. Mustafa Selim Özkök, 1996 yılında Adli Tıp Anabilim Dalında çalışmaya başladı. Eğitim alanında değerli katkıları yanında Etik kurul başkanlığı yapmıştır. 12 Kasım 2019 tarihinde vefat etmiştir. Hocalarımızı saygıyla anıyoruz.