Adü Fıtık Günü Gerçekleşti

Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından 21 Şubat 2020 tarihinde Öğretim Üyeleri Bloğu Toplantı Salonun’da Adü Fıtık Günü kapsamında canlı ameliyatlar gerçekleştirildi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erdem Ali Özkısacık ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Ahmet Ender Demirkıran’ın açılışını yaptığı toplantıya çevre illerden gelen öğretim üyeleri ve asistanlarda katıldı.
İlk oturumun başkanlığını Prof.Dr. Ahmet Ender Demirkıran ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Erdinç Kamer’in yaptığı toplantıda, Op. Dr. Haldun Kar “Yama Kullanmadan kompartmanlara ayırma yöntemi ile insizyonel hemi tamiri” hakkında videolu sunum yaptı.Prof.Dr. Sinan Ersin ve Genel Cerrahi Anabilim dalı Öğretim Üyemiz Prof.Dr. Hakan Çevikel in 2. Oturumun başkanlığını yaptığı toplantıda; “İnguinal Tep Operasyonunu” İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fevzi Cengiz, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr.Eyüp Murat Yılmaz, Aydın Devlet Hastanesi Genel Cerrahinden Op. Dr. Erkan Karacan’dan oluşan ekiple canlı ameliyat gerçekleşti.
Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aras Emre Canda ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof.Dr. Hedef Özgün’ün 3. Oturumun başkanlığını yaptığı toplantıda; “İPOM Ventral Hemi Onarımı ” Doç. Dr. Kemal Erdinç Kamer,Doç.Dr.Eyüp Murat Yılmaz Arş.Gör.Murat Demir’den oluşan ekiple canlı ameliyat gerçekleşti.