Türk Kızılayı Aydın Şubesi Kadın Kollarından Çocuklara Ziyaret

Türk Kızılayı Aydın Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, 31 Aralık 2019 tarihinde Hastanemiz Çocuk Servisinde yatan çocuklara yeni yıl öncesi moral ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Aydın Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gönül Şahin Mezkit “ Gönüllülerimizle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Çocuk Servisini ziyaret ettik. Çocuklarımızı bir gün değil her gün hatırlamalı ve onların yanlarında olmalıyız. İhtiyaç olan talepler üzerine getirdiğimiz hediyelerimizi bugün tedavi gören yavrularımıza armağan ettik. Hepsine Allah’tan şifa diliyoruz. Tüm bağışçılarımıza bize verdiği destekler için teşekkür ederiz. “ dedi.

Türk Kızılayı Aydın Şubesi Kadın Kolları Gönüllüleri çocuk servisinden sonra, Hastanemizin Tıbbi Sosyal Hizmet Birimini ziyaret ederek hastanede ihtiyaç sahibi olan hastalar için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.