ÖĞRENCİLER AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Hastanemiz, Eğitim Fakültesi ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak etkinlik kapsamında ’Ağaç Dikme Şenliği’ 4 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Hastane Yönetimi, ADÜ Genç TEMA Topluluğu üyeleri, öğrenciler ve personelin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 250 ağaç ve yer örtücü toprakla buluştu.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Dilek Karışan Korucu’nun rehberliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi alan öğrencileri ile her yıl gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği bu yıl “Daha Yeşil Bir Kampüs İçin El Ele”sloganı ile Hastanemiz bahçesinde gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında dikilecek olan fidanların temini Aydın Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlanmış olup şenlik kapsamında Çınar, Sığla, Fıstık Çamı türlerinde ağaçlar ve yer örtücüler Hastanemiz bahçesine dikildi. Dikilen fidanların yeşerebilecekleri uygun yer tespiti Hastanemiz Çevre Mühendisi Barbaros Yıldız ve Orman Genel Müdürlüğü personeli Şef Emre Barlak’ın uzmanlık bilgileri kullanılarak belirlenirken yerlerin ön hazırlığı fakülte öğrencileri Aleyna Yıldırımhan ve Kadircan Göral’ın çalışmaları ile gerçekleşti.

Etkinlik ağaç dikimi sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.