Pusula Kolejinden Lösemili Çocuklara Farkındalık Ziyareti

Özel Aydın Pusula Koleji müzik kulübü öğrencileri ve öğretmenleri lösemi haftası olması nedeniyle Hastanemiz çocuk onkoloji ve hematoloji servisinde tedavi görmekte olan çocukları 6 Kasım 2019 tarihinde ziyaret etti.

Müzik kulübü öğrencileri, müzik eşliğinde söyledikleri şarkılarla tedavi gören çocuklarımız ve ailelerinin keyifli vakit geçirmelerini sağladılar.

Özel Aydın Pusula Koleji Müdür Yardımcısı Arzu Özsavaş “Bu hastalığın tedavi sürecinde en önemli etkenlerin başında moral gelmektedir. Her hastalıkta olduğu gibi, lösemi hastası çocukların da moralinin yüksek tutulması  ve toplum olarak bu hastalığa karşı daha bilinçli olmamız gerektiğini düşünüyorum.  Biz de bugün Özel Aydın Pusula Koleji ailesi olarak bu farkındalığı oluşturmak amacıyla lösemili çocuklarımızla bir araya geldik ”diyerek farkındalığın önemine dikkat çekti.

Etkinlik sonunda tedavi gören çocuklara kitap hediye edildi.