“Her Çocuk Bir Bayram” Sloganı İle Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Leyla’dan Sonra Topluluğu’nun 50 üyesi ‘Lösemi Haftası’ kapsamında 5 Kasım 2019 tarihinde Hastanemiz pediatri servisinde yatmakta olan çocukları mutlu etmek için etkinlik düzenledi.

Tıp fakültesi öğrencileri kendi harçlıklarıyla almış oldukları boyama kitapları, boyalar ve balonlar eşliğinde servisteki çocukları ziyaret etti. Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten üniversite öğrencileri, çocuklara hediyeler verip oyunlar oynadı ve boyama kitaplarındaki resimleri birlikte boyaladılar. Ayrıca palyaço kıyafeti giyen öğrenciler, çocuklarla oynayıp eğlendi. Müzik eşliğinde söylenen şarkılar tedavi gören çocukların keyifli vakit geçirip bir nebzede olsa gülümsemelerini sağladı.

Leyla’dan Sonra Topluluğu Başkanı Ertuğrul Yülek “ Biz Aydın Leyla’dan Sonra topluluğu olarak Lösemili Çocuklar haftasında hastalığı akut veya kronik fark etmeksizin bütün miniklerimizle eğlendik, onlara hediyeler verdik ve beraber şarkı söyledik. Onlar bizim geleceğimiz ve umudumuz, onlarla geçirdiğimiz her anının onların hayatında önemli bir yeri var.Sloganımız şu:Her çocuk bayramdır ve çocuklar mutlu olmalıdır." dedi.