Hayırsever Çiftten Anlamlı Bağış

Hastanemize bağışta bulunan hayırsever çift Mehmet Zorkol ve Şazan Zorkol, 15 Ekim 2019 tarihinde Başhekimliğimizi ziyaret etti.

Hastane Yönetimimiz Zorkol çiftine, hastanemize yaptıkları değerli katkılardan dolayı teşekkür ederek, yaptıkları bağış ile düzenlenen odalarda nice hastaların şifaya kavuşması temennisinde bulundular.

Emekli Öğretmen olan Mehmet ve Şazan Zorkol çifti; Hastaneye tedavi için geldiklerini ve hizmet aldıklarını belirterek devlete küçük bir hizmet etmek istediklerini belirttiler. Her zaman yardımcı olmak istediklerini, amaçlarının hastanenin kalkınması olduğunu ve hayatın paylaşarak güzelleştiğini, hastaların tedavilerine bir nebze de olsa katkıları olacaksa duyacakları memnuniyetin çok büyük olduğunu ifade ettiler. Ayrıca bağışlarının Aydın’daki duyarlı insanları teşvik etmesi temennisinde bulundular.

Adlarına Oda Tefrişi Yapıldı

Hayırseverlerimize örnek davranışlarından ve değerli katkılarından dolayı Gastroenteroloji ve Ortopedi Servislerinde adlarına oda tefrişi yapıldı ve Hastane Yönetimi tarafından kendilerine teşekkür plaketi verildi.