Hastanemiz Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi Aldı

Sağlık Bakanlığı tarafından,  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine , “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” verildi.

Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Hakkında Yönetmelik kapsamında, Uluslararası Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetkinlik Kriterleri’ne ve Yönetmeliğin genel esaslarına uyarak, Uluslararası Sağlık Turizmi faaliyetinde bulunmaya hak kazandı.

Hastanemiz tecrübeli ve deneyimli hekim kadrosuyla ve ileri teknoloji altyapımızla, artık uluslararası hastaları da kabul etmeye başlayacak.  Aydın'ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra sağlık turizmiyle birlikte ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlanacağını umut ediyoruz. Sağlık turizmi belgesini almamızın hem kurumumuza hem şehrimize hem de ülkemize büyük katma değer katmasını hedefliyoruz.