Sağlık Çalışanlarına Moral Sergisi Düzenlendi

Sağlık Çalışanlarına Saygı Ve Şükran Sergisi kapsamında hastanemiz tarafından düzenlenen sergi 50 sanatçıya ait 100 eserden oluşmaktadır. Sergi ‘Türkiye’nin ilk online hastane sergisi ‘ olma özelliğini de taşımaktadır.

Hediye edilen eserlerle oluşturulan sergiyi hastane.adu.edu.tr üzerinden ziyaret ederek eserler ve sanatçılar hakkındaki kısa bilgilere ulaşabilirsiniz. Resimler ve fotoğraflar için belirli bir konu kısıtlaması olmadan oluşturulan sergide gelen eserler; yağlı boya, karakalem, suluboya, pastel, ebru, çini gibi birçok tekniği kapsıyor.

Sergi, Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Üyesi Saadet Nihal Coşkun ve Başhekimlik Planlama Birim Personeli Ebru Alptekin tarafından organize edildi.

Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Ünüvar, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında sağlık çalışanlarına moral olması için gönderilen resimlerin bundan sonra hastane koridorlarında sergileneceğini belirtti.

Salgın sürecinde sağlık çalışanlarının çok emek harcadığını dile getiren Ünüvar, "Projeyi devam ettirip hastanenin tüm duvarlarına resimleri asmayı planlıyoruz." dedi.

Tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hastanemiz eser kabulüne devam etmektedir. Eser sayı kısıtlaması olmamakla birlikte tüm katılımcılarımıza teşekkür belgesi gönderilmekteyiz. Katılımda bulunmak isterseniz  adusergi@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.