5 Yaşındaki Umut Artık Duyabiliyor

Doğuştan sağır prematüre bir bebek olarak dünyaya gelen dört yaşındaki Umut Yılmaz’ın Mart 2019’da, Hastanemizde Kulak Burun Boğaz Bölümünde bionik kulak (koklear implant) ameliyatı gerçekleştirildi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi yakınlarından gelerek hastanemizde tedavi olan minik Umut’un 4 yıl aranın ardından seslerle tanışması, aileyi sevince boğdu.

Anne Feray Köse,  Umut’un tedavisinde emeği geçen hastane ekibine teşekkürlerini sunarak, ‘Ne mutlu ki bana artık oğlum duyuyor. Tedavisinde emeği geçen tüm hastane ekibine teşekkür ederim. Umut’un seslere karşılık verdiğini konuştuğunu görmek en büyük hayalimdi. Anne dediği anı duymak benim için dünyalara bedeldi. Şimdi ailecek çok mutluyuz. Umut,  işitme engelli çocuklara umut olsun.  Aileler tedavi sürecinden korkmasın, uygun tedaviyle tüm zorlukların aşabilirler.‘ şeklinde konuştu.