Türkiye’nin İlk Online Hastane Sergisi Açıldı

Sağlık Çalışanlarına Saygı Ve Şükran Sergisi kapsamında hastanemiz duvarlarında sergilenmek amacıyla Aydın’dan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 49 sanatçı eser bağışında bulundu. Bağışlanan eserlerle oluşturulan sanal sergiyi 1 -10 Temmuz tarihleri arasında hastane web sayfası hastane.adu.edu.tr üzerinden gezebilirsiniz.
İzleyiciler, sanal sergi kapsamında eserler ve sanatçılar hakkındaki kısa bilgilere ulaşabilirler. Resimler ve fotoğraflar için belirli bir konu kısıtlaması olmadan oluşturulan sergide gelen eserler yağlı boya, karakalem, suluboya, pastel, ebru, çini gibi birçok tekniğini kapsamaktadır.
Hediye edilen tüm eserler sanatçı bilgisi eklenerek hastanemiz duvarlarına asılmıştır.

Online sergi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Aydın MYO Öğretim Üyesi Saadet NİHAL Coşkun ve Hastanemiz Başhekimlik Planlama Birim Personeli Ebru Alptekin tarafından organize edilmiştir.

Tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese  çok teşekkür ederiz.

Online Sergi Sayfamıza Giriş Yapmak İçin Tıklayınız