Hastane Duvarları Sanat ile Buluşuyor

‘Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi ‘ kapsamında düzenlediğimiz sergiye Aydın’dan ve Türkiye‘nin çeşitli illerinden sanatçılar eser bağışında bulunarak destek oluyor.

Antalya Finike Bilim VE Sanat Merkezi Okulu öğrencilerinden Asmin Yıldız (7) ve Bartu Köse (10 ) yaptıkları eserleri hastanemize hediye etti.  Resim Öğretmeni Şenay Bozkurt’tan 1 yıldır akrilik, pastel boya ve çizgi çalışması üzerine resim eğitimi almaktalar. Yaptıkları eserlerin hastane duvarlarını renklendirmesi ve hastaları mutlu etmesini istediklerini söylediler.  Ayrıca yolladıkları resimleriyle hastaların hayata daha sağlıklı ve renkli gözlerle bakarak iyileşmeleri için umut kaynağı olmasını istediklerini dile getirdiler.