Yeni Genel Cerrahi Öğretim Üyemiz Görevine Başladı

Hastanemizde yeni göreve başlayan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mahir Kırnap hasta kabulüne başladı.

1977 yılında Malatya ‘da doğan Kırnap, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. Başkent Üniversitesinde Genel Cerrahi Anabilim Dalında başladığı Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini 2009 yılında tamamlayıp, 2010 yılında Iğdır Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. Doç. Dr Mahir Kınap,  2011 yılında Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde 10 yıl boyunca Genel Cerrahi Uzmanı ve Transplantasyon Cerrahı olarak görev yaptı.

Eğitimini yoğun olarak organ nakli üzerine yapan Kırnap, yoğun olarak böbrek ve karaciğer nakli üzerine çalışmalar yapmaktadır. Özofagus  (yemek borusu )hastalıkları ve kanseri, mide kanseri ve hastalıkları, karaciğerde kitle, pankreas ve safra kesesi cerrahisi konularında çalışmalar yapmaktadır.

Genel Cerrahi Kliniğinde göreve başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz.