Kalp  Pili Takılan 93 Yaşındaki Hasta Sağlığına Kavuştu

Kalp Pili Takılan 93 Yaşındaki Hasta Sağlığına Kavuştu

Muğla'da yaşayan Mehmet Çetiner (93) kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanemize sevk edildi . Yapılan tetkikler sonrasında ameliyata alındı .

Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda hastaya kalp pili takıldı.

Yapılan başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuşan Mehmet Çetiner, kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, Eryılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Doç. Dr. Eryılmaz ise Çetiner'in yaşı itibarıyla risk grubuna giren bir hasta olduğunu dile getirerek, "Hastamız Muğla'dan gelmişti. Kalbi çok yavaş atıyordu. Birtakım müdahalelerden sonra bugün kalp pilini yerleştirmiş olduk. Bu Kovid-19 sürecinde özellikle söylediğimiz bir şey var. Kalp beklemez. Burada da gördük ki kalp beklemiyor. Kalp şikayeti olan hastalarımızın gecikmeksizin doktoruna başvurması gerekiyor." dedi.