2019 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Başlıyor

1 gün sürecek olan İSG eğitiminin toplam süresi 8 saattir. Her bir çalışan 8 saat tam süreli eğitimi tamamlaması gerekmektedir. Çalışanların asli işlerin aksatmadan bu eğitim takvimine bağlı kalarak parçalı olarak tamamlayabilir. Eğitimlerde geçen süre, çalışma süresinden sayılır.

2019 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOOOR !!!
24 EKİM / 31 EKİM 2019
07 KASIM / 17 KASIM 2019
tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Zorunlu” İSG Eğitimlerinden size uygun olan tarihe kayıt yaptırınız

1. Afişin sol alt köşesinde yer alanURL adresini internet tarayıcınıza yazarak veya Kare Kodu (QR Qode) internet tarayıcınıza yükleyerek ulaşacağınız formu doldurarak,

2. ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi internet sayfasındaki duyurulardan ulaşacağınız bağlantıya tıklayarak,

3. Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ek Binası Öğretim Üyeleri Bloğu, giriş katta bulunan Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile irtibata geçerek,(Dahili2545)kayıt olabilirsiniz.

4. 2019 İSG Eğitim kaydı yaptıran personelin, 2019 İSG ÖN TEST i cevaplaması “zorunludur”. Bunun için sağ alt köşede yazan URL adresini veya Kare Kodu (QR Qode) internet tarayıcınıza yükleyerek ulaşabilirsiniz.