Hastanemizde Online Doktor Uygulaması Başladı

Dünyayı etkisi altına alan COVID- 19 salgını nedeniyle hastalarımız için yeni bir uygulamayı hayata geçirdik. “Online Doktor Görüşmesi” ile bulunduğunuz her yerden hastanemize gelmenize gerek kalmadan, öğretim üyelerimizle online olarak görüşme imkanı sağlamayı amaçladık. Bu görüşme kapsamında doktorlarımızla aklınıza takılan tüm soruları paylaşabilirsiniz.

Covid-19 pandemisi sürecinde en önemli önceliğimizin, hastaların sağlığı ve güvenliği olduğunu belirten Hastane Yönetimi  “Aldığımız tüm önlemler ile birlikte Koronavirüsle mücadele ederken bir yandan da hastalarımızı güvenli sağlık hizmeti ile buluşturmak için çabalıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi #evdekal diyoruz. Acil sağlık sorunu olmayan hastalarımızın da evde kaldığı bu donemde hastalarımızı online olarak doktorlarıyla buluşturmayı hayata geçirdik. Uygulamaya ilk olarak Onkoloji bölümü ile başladık. Bu hafta da özellikle pandemi nedeniyle oluşan stres yönetimi için Psikiyatri ile devam ediyoruz. İlerleyen haftalarda da uygulamayı tüm bölümler ile yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerimiz ile ihtiyacınız olan sağlık hizmetini evinize getiriyoruz. Koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak ve halkımızın, çalışanlarımızın sağlığını korumak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymasını bekliyoruz. Sağlık çalışanları olarak bizler buradayız, sizler de bizler için lütfen evlerinizde kalın” diye ifade ettiler.

"Online Doktor Görüşmesi" için; aduhastane sayfasını instgramdan takip ederek uygulamamızdan yararlanabilirisiniz.