Deri ve Zührevi Hastalıklar Polikliniği’nde Ücretsiz Deri Kanseri Taraması Yapılacaktır

Deri ve Zührevi Hastalıklar Polikliniği’nde, Öğretim Üyelerimiz ve tıpta uzmanlık öğrencilerimizin katılımı ile 21 Mayıs 2019 tarihinde saat 09.00-12.00 arasında ücretsiz deri kanseri taraması amaçlı ücretsiz muayeneler gerçekleştirilecektir.

İlgilenen hastalarımız, 444 12 56 numaralı telefondan dahili hat 2525’i tuşlayarak, ya da doğrudan poliklinik sekreterimize başvurarak muayene olmak için randevu alabilirler.

Bu muayeneler, deri kanserleri için risk faktörleri konusunda toplumu bilgilendirmek, önlenebilir riskler için önlem alınmasını sağlamak ve deri kanserlerinin erken tanısını yaygınlaştırabilmek amacıyla başlatılan ve her yaz başında tekrarlanan “Euromelanoma”  projesi çerçevesinde yapılmaktadır.

Projeyle ve deri kanserleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.euromelanoma.org/turkey web sayfasını inceleyebilirler.