Aile Hekimliği Sigara Bırakma Polikliniği Sigarayı Bırakmak İsteyenlere Destek Oluyor!

Sigaranın bağımlılık yapıcı etkisi oldukça güçlü olup, bırakmak isteyen içiciler bununla başa çıkmak için profesyonel yardıma gereksinim duyabilmektedirler. Aile Hekimliği Sigara Bırakma Polikliniği sigarayı bırakmak isteyen herkese profesyonel destek hizmeti vermektedir.

Sigarayı bırakmak isteyenler, doğrudan başvurarak ya da 171 sigara bırakma hattı aracılığıyla hizmet alabilirler.

GEÇ DEĞİL!!!

Sigarayı bırakmak sağlığınız için yapabileceğiniz en önemli eylemdir. Geç olduğunu düşünmeden kendiniz ve çevreniz için bu adımı atmanız herkesin yararına olacaktır.

Sigara bağımlılarının büyük çoğunluğu sigarayı bırakmak ister ya da bırakmayı düşünür.Eğer siz de bu kişilerden biriyseniz ya da sigarayı bırakamayacağınızı düşünüyorsanız;kaygılanmayın,sigarayı bırakabilirsiniz.

Sigara kullanmayı bırakmak bir davranış değişikliği gerektirir. Bunun için uzman hekimlerimizle sigara bırakma danışmanlığı hizmeti vererek size destek olacağız ve bırakma süreci boyunca sizi yakından izleyeceğiz.Daha önce bizim yardımımızla sigarayı bırakmayı başaran yüzlerce kişi gibi siz de bağımlılığınızdan kurtulup sigarasız hayata ‘merhaba’ diyeceksiniz.

İletişim Bilgilerimiz;

Tel:444-1-256 Dahili:2567