Ortopedi Ve Travmatoloji Anabilim Dalı

Prof. Dr. İlhan Özkan’ın Emeklilik Töreni Gerçekleşti

Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Özkan’ın Emeklilik Töreni 29 Nisan 2016 tarihinde Hastanemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Bekir Dağlı, emekli Öğretim Üyemiz Ortopedi Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Alparslan, öğretim üyeleri, asistanlar ve hemşireler katıldı.

Prof. Dr. Ş. Öner Şavk’ın açılış konuşması ve Prof. Dr. İlhan Özkan’ın özgeçmişini sunmasıyla başlayan törende, Prof. Dr. Emre Çullu, Prof. Dr. Öner Şavk, bölüm asistanları ve sekreterinin konuşmaları duygusal anlara sebep oldu.

Prof. Dr. Bülent Alparslan, konuşmasında bölümün kuruluş aşaması ve yaptıkları çalışmaları anlatmanın yanı sıra, Prof. Dr. İlhan Özkan’ın çok değerli bir Öğretim Üyesi olduğunu ve eğitim alanında bir rol model olduğunu vurguladı.

Törende, Özkan’ın geçmişten bugüne okul yılları, evliliği ve hocalık yaptığı dönemlerin fotoğrafları slayt gösterisiyle salondakilere izletildi.

Prof. Dr. İlhan Özkan konuşmasında, “ Hastanemizde geçen 21 yıllık sürede benimle birlikte olan tüm meslektaşlarıma ve asistanlarıma çok teşekkür ediyorum. Buraya kadar geldiğiniz için de çok mutlu oldum, hepiniz benim için ayrı bir değersiniz” dedi.

Tören sonunda, Hastanemiz Başhekimliği adına Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanlığı adına Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bekir Dağlı, Prof. İlhan Özkan plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Bu Sayfa 26.04.2017 Tarihinde Güncellenmiştir