Nöroşirurji Anabilim Dalı

Hastanemizde Nöro Anjiyografi Ünitesi Açılışı Geçekleştirildi

Hastanemiz, Nöro Anjiografi Ünitesinde, Nöro Anjiyo Cihazı 28 Ocak 2016 tarihinde düzenlenen açılış töreninin ardından hizmet vermeye başladı.

Hastanemizde gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN, , Başhekimimiz Yrd.Doç.Dr. Ali YILMAZ ,Başhekim Yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr. Mücahit KAPÇI, Yrd.Doç.Dr. Sinem SARI ÖZTÜRK, Yrd.Doç.Dr. Murat DOĞAN, Yrd.Doç.Dr. Vahit YILDIZ, Hastane Başmüdürü Bahattin KILIÇ,Müdür ve Müdür Yardımcılarımızın yanı sıra Hastanemiz Akademik ve İdari personeli katıldı.

Nöro Anjiyo cihazının hizmete girmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, “Üniversite olarak halkımıza sağlıkta en kaliteli hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. Nitelikli idari ve sağlık personelimizin yanı sıra modern cihazlarımıza her gün yenilerini ekliyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak ve taleplere cevap verebilmek için tıbbi cihazlarımıza takviye yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin sayılı sağlık merkezlerinden birisi haline gelmek bizleri gururlandırıyor. Bu Nöro Anjiyo cihazı bir hastaya bile umut olacaksa ne mutlu bize! Her zaman hastanemize elimizden gelen desteği vereceğiz. ” şeklinde konuştu.

Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. Ali YILMAZ alınan cihazla ilgili bilgi verirken, cihazın alımında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın desteğini vurguladı ve şöyle devam etti: “Bu Nöro Anjiyo cihazı Türkiye’de kullanılan cihazlara oranla yüzde 70 daha az radyasyon yayarak, çalışan sağlığındaki olumsuz etkileri de ortadan kaldırıyor. Cihazda, beyin kanaması geçiren hastaların görüntüleri 3 boyutlu şekilde verilirken, beyne kateterle girilerek müdahale yapılıyor. Alet aynı zamanda tomografi cihazı görevini de üstleniyor. Son teknolojiyle üretilen ve maliyeti 2 milyon TL olan cihazın tüm bütçesini Üniversitemiz Rektörlük Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi karşılamıştır. Rektörümüz Prof.Dr. Cavit BİRCAN’a destekleri için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Açılış töreni cihazların incelenmesinin ardından sona erdi.

Bu Sayfa 28.09.2016 Tarihinde Güncellenmiştir