Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Sanatçı Uluergüven Hastanemizde Tedavi Görüyor

Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Selçuk ULUERGÜVEN Hastanemizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon servisinde tedavi altına alındı.

Prof. Dr Ömer Faruk ŞENDUR “ Selçuk Uluergüven halk arasında inme diye tabir edilen “Hemipleji” rahatsızlığından yatıyor ve tedavi süreci başarılı bir şekilde devam ediyor, bir hafta içerisinde ayağa kalkarak destekle yürüyebilir, inşallah en yakın zamanda tekrar sanat camiasının içinde olacak.”dedi.

Başhekimimiz Doç.Dr. Mustafa OĞURLU “Selçuk Beyin tedavisi Üniversitemizde yapılmakta, tedavisiyle ilgili ne gerekiyorsa hocalarımız ilgileniyor ve ben kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” dedi.

Sinema sanatçısı Mehmet KOŞAR’da sanatçıyı yalnız bırakmadı ve geçmiş olsun dileklerini sunarak“ Selçuk ağabey en yakın zamanda tekrar aramıza dönecektir.”dedi.

Bu Sayfa 12.09.2017 Tarihinde Güncellenmiştir