Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı

Aymelek Derneği Başkan Yardımcısı Hastanemizde Sağlığına Kavuştu

Kalp rahatsızlığı geçiren Aymelek Derneği Başkan Yardımcısı Güler Alkoç, Hastanemiz Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalları işbirliği ile sağlığına kavuşturuldu.

Nefes darlığı şikayetiyle Hastanemiz Kardiyoloji Bölümüne başvuran Aymelek Derneği Başkan Yardımcısı Güler Alkoç’a (53),  ilk olarak Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hasan Güngör tarafından anjiyo yapıldı. Anjiyonun ardından hastaya kalp kapakçıklarının değişim ameliyatı önerildi ve Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık tarafından yapılan ameliyatla iki kalp kapağı değiştirilen Alkoç, sağlığına kavuştu.

Prof. Dr. Erdem Ali Özkısacık, "İki kalp kapağını 4 saat süren bir operasyonla değiştirdik. Hastamızın durumu gayet iyi. Yılda 350 ameliyat yapan ADÜ Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi Bölümü olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz." dedi.

Ameliyat sonrası Alkoç'u ziyaret eden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Çok sevdiğim görev arkadaşım, hastanemizin doktorları tarafından sağlığına kavuşturuldu. Aydınlı bir vatandaş olarak ADÜ ile gurur duyuyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Bu Sayfa .. Tarihinde Güncellenmiştir