Üroloji Anabilim Dalı

Aşırı Aktif Mesane Hastalarında Botox Uygulaması Semineri Gerçekleştirildi

Hastanemiz Üroloji Anabilim Dalı koordinatörlüğünde 16 Haziran 2015 tarihinde “Aşırı Aktif Mesane Hastalarında BOTOX Uygulaması” Semineri; Üroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Nöroloji Anabilim Dallarının katılımlarıyla, Adnan Menderes Üniversitesi 2. Kat Üroloji servisi seminer salonunda gerçekleştirildi. İlgili anabilim dalı öğretim üyeleri, uzmanlık ve staj grubu öğrencilerinden yaklaşık 35 kişinin katılımıyla gerçekleşen sunumu Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet KOÇAK yaptı.

Prof. Dr. İzzet KOÇAK ,sunumunda sık idrara çıkma, sıkışma hissi, geceleri idrara kalkma ve bazen de idrar kaçırma yakınmalarının ortaya çıktığı ‘Aşırı aktif Mesane’ sendromunda güncel tedavi seçeneği olan mesane içine BOTOX uygulamasını  anlattı  konu ile ilgili video sunumunu yaptı.

Prof. Dr. İzzet KOÇAK, Üniversite hastanemizde SUT uygulamaları kapsamında Üroloji Anabilim Dalı bünyesinde mesane içine BOTOX uygulaması  işleminin yapıldığı bilgisini katılımcılara iletti.

Sunum,üniversitemiz bünyesinde diğer bölüm hocalarının konu ile ilgili bilgi paylaşımı ile  sona erdi.

Bu Sayfa 28.09.2016 Tarihinde Güncellenmiştir