Kardiyoloji Anabilim Dalı

Hastanemiz Kardiyoloji ABD İleri Yaş Hastalara Umut Olmaya Devam Ediyor

97 yaşında kalp krizi nedeniyle hastanemize başvuran Mehmet Özkan isimli hasta, başarılı bir koroner girişim işlemi ile sağlığına kavuştu.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr.Ufuk Eryılmaz tarafından gerçekleştirilen anjiyo işleminde ,hem sağ hem sol koroner kalp damarlarına stent yerleştirilen hasta şifa buldu.

Hasta Mehmet Özkan, Hastanemiz personel ve hekimlerinden çok memnun kaldığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

97 Yaşındaki Hastanın En Büyük Arzusu Şehit Babasının Mezarını Görmek

1921 yılında Kurtuluş Savaşı'nda Kırmızı Tepe Cephesi'nde babasını kaybettiğini ve ölmeden önce tek arzusunun babasının mezarını görmek olduğunu belirten Özkan, duygusal anlar yaşadı.

97 Yaşında Hem Sağ Hem Sol Koroner Damarları Tek Seansta Açıldı

Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, “97 yaşındaki hastamızı, aynı zamanda bir şehit oğlunu, hem sağ hem de sol kalp damarlarını açmak yoluyla ayağa kaldırmak bizim için çok gurur verici bir mutluluk oldu.” şeklinde konuştu.

Hazırlayan: Halkla İlişkiler

Bu Sayfa 02.09.2016 Tarihinde Güncellenmiştir