Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Hastanemizde Yenidoğan İşitme Tarama Uygulayıcı Eğitimi Gerçekleştirildi

Hastanemizde Ulusal İşitme Tarama Programı kapsamında, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü destekli, Prof. Dr. A.Onur Odabaşı ve Yrd. Doç. Dr. Mahmut Demirtaş tarafından 14 Nisan 2015 tarihinde ‘Yenidoğan İşitme Tarama Uygulayıcı Eğitimi’ düzenlenmiştir.

Sabah teorik dersler Başhekimlik toplantı salonunda yapılırken, öğleden sonraki kısımda Odyoloji Laboratuarlarında pratik uygulama gerçekleştirilmiştir. Başarılı bir şekilde tamamlanan eğitim sonrası 15 katılımcı Yenidoğan İşitme Tarama Programı Uygulayıcı sertifikası almışlardır. Toplantı sonrası Aydın Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Aslı Candal tarafından Prof. Dr. A.Onur Odabaşı ve Yrd. Doç. Dr. Mahmut Demirtaş’a Teşekkür Belgesi sunulmuştur.

Bu toplantı organizasyonunda desteklerinden dolayı başta Başhekimimiz Dr. Mücahit Avcil!e ve Hastanemiz Başhekimliğine ve emeklerini esirgemeyen başta Çocuk Ergen Kadın Üreme Sağlığı Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Muazzez Meydan’a ve Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz.

Bu Sayfa 22.08.2017 Tarihinde Güncellenmiştir