Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

Biyonik Kulak İle Artık Duyabiliyor

60 yaşında iki kulağı da tam işitme kayıplı (hiç duymayan) bir hastamızın kohlear İmplant diğer adıyla biyonik kulak ameliyatı başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Sema BAŞAK önderliğindeki cerrahi ekip tarafından, üniversite hastanemiz ve Aydın ilimiz için bir ilk olan kohlear İmplant diğer adıyla biyonik kulak ameliyatı başarılı bir şekilde yapılmıştır. Hasta bu ameliyat sonrasında tekrar duymaya başlamıştır.

Ayrıca ricamızı kırmayarak bize desteğe gelen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof.Dr.Tayfun KİRAZLI ve Prof.Dr.Cem BİLGEN’e bilgilerini bizler ile paylaştıkları için teşekkürlerimizi sunarız.

Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen hastalarımız Hastanemizin Facebook sayfasından bize yazabilir ayrıca Hastane Koordinatörlüğünü arayıp bilgi isteyebilirler: 0 256 218 18 00 / Dahili: 3066 / 3028

Bu Sayfa 22.08.2017 Tarihinde Güncellenmiştir