Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Anabilim Dalı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Etkinliği

Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın Organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği gerçekleştirilecektir.

24 Nisan 2014 tarihinde Uygulama ve Araştırma Hastanemizin Yemekhanesinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacaktır.Ressam Mustafa Ali KASAP'ın Canlı Resim Sunumları ile kutlanacak etkinlikte çocuklar pastel boyalarla resimler yaparken, büyük bir tuvale de ressamımızla birlikte istedikleri dünyayı resmedecekler. Ayrıca 'Efe kıyafeti' giydireceğimiz bir çocuğumuzun resmini de Mustafa Ali KASAP canlı olarak resmedecek. Daha sonra tüm bu resimler Çocuk Kliniğimizin duvarlarını süsleyecek.

Etkinliğimize Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında izlenmekte olan tüm hasta çocuklar ve arkadaşlar davetlidir. Tüm Çocukları 23 Nisan Çocuk Bayramını Dünyayı Sevgiyle Boyayarak kutlamasına davet ediyoruz.

Prof. Dr. Ferah SÖNMEZ
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı