Çocuk Gastroenteroloji Bilim Dalı

Hastanemizde Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme Bilim Dalı Açılmıştır

Hizmetlerine hız kesmeden yenilerini ekleyerek devam eden Hastanemizde son olarak Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalı hizmete başlamıştır.

Yrd.Doç.Dr.Yavuz TOKGÖZ'ü Başhekimimiz Doç.Dr. Mustafa OĞURLU ve Başhekim Yardımcımız Prof.Dr.Bakiye UĞUR başhekimlik makamında ağırladılar.

Yeni açılan bilim dalımız için Başhekimimiz Doç.Dr. Mustafa OĞURLU şöyle konuştu " Aydın ve Çevre illerine hizmet veren hastanemiz hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir.Hastalarımızın hastalıklarının en kısa zamanda ve en iyi hizmet ile tedavi edilebilmesi için hertürlü yatırım ve teşviki yapıyoruz.Bunun yanında değerli meslektaşım Yrd.Doç.Dr.Yavuz TOKGÖZ gibi doktorlarımızı hastenemize kazandırarak ve hertürlü desteği vererek en kaliteli çalışma ortamını doktorlarımıza sunuyoruz."dedi

Yrd.Doç.Dr.Yavuz TOKGÖZ ise “Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme Bilim Dalı bünyesinde takip edilen hastalık grupları tanı ve tadaviye yönelik yapılan girişimsel yöntemlerden bahsedersek kronik karın ağrısı, büyüme gelişme gerilikleri, kronik ishal, gastrit reflü gibi mide problemleri, kronik kabızlık, iştahsızlık ve yeme bozuklukları, karaciğer ve pankreas hastalıkları,yemek borusu hastalıkları, korozif maddeleri (Kimyasal ve Asit Bazlı Sıvılar) içme sonucu oluşan sorunların takip ve tedavisi, çölyak hastalığı, kistik fibrozis, Wilson hastalığı gibi doğuştan genetik hastalıklar olarak başlıklandırabiliriz.Bunun yanında girişimsel ve tanısal tetkikler kategorisinde karaciğer biyopsisi, endoskopi ve kolonoskopi gibi tanısal tetkikler, yutulan yabancı cismin çıkarılmasına yönelik girişimsel tedaviler bilim dalımızca yapılabilir."

Başhekimimiz Doç.Dr.Mustafa OĞURLU ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunarak, misafirini uğurladı.

Bu Sayfa .. Tarihinde Güncellenmiştir