Genel Cerreahi Anabilim Dalı

Ali Çallı Yanık Ünitesi Törenle Açıldı

Hastanemizde Hayırsever vatandaşımız Sayın Ali ÇALLI tarafından yaptırılan Ali ÇALLI Yanık Ünitemiz törenle hizmete açıldı.

Açılış için törene AK Parti Milletvekili Mehmet ERDEM, MHP Aydın eski milletvekili Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa BİRİNCİOĞLU, Başhekimimiz Doç.Dr.Mustafa OĞURLU, Başhekim Yardımcılarımız Prof.Dr.Bakiye UĞUR , Doç.Dr.Yüksel YILDIZ ve çok sayıda davetli katıldı.

Yrd.Doç.Dr.Mustafa Sami BOSTAN hocamızın açılış ve ünitemizi tanıtım konuşmasından sonra Başhekimimiz Doç.Dr.Mustafa OĞURLU Kısaca Hastanemizin tanıtımını yapan bir sunu eşliğinde konuşma yaptı.

Rektörümüz Prof.Dr.Mustafa BİRİNCİOĞLU ise konuşmasında , Açılışın planlanan zamandan sonraya kalmasında ki yaşanan bürokratik sıkıntılardan dolayı şahsı adına Hayırsever vatandaşımız Ali ÇALLI’dan özür diledi ve bu tür yatırımların gerekliliğinin altını çizerek Hayırsever vatandaşımız Ali ÇALLI’ya yapmış olduğu hayırlardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet ERDEM ise “Ali Çallı ağabeyimize Aydınlılar olarak şahsına çok teşekkür ediyorum. Ali Çallı Bey gibi böyle çok önemli değerlerimiz var. Bu değerlerimizin diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını temenni ediyoruz. Tabi ateş düştüğü yeri yakar. O hizmeti almak zorunda kaldığınız zaman onu arıyorsunuz. Ali abi geçmişte bu ihtiyacı kendi yakınıyla yaşamış ve ondan sonra böyle bir hayra vesile olmuş. Allah herkese böyle hayrılar nasip etsin" dedi.

Törende konuşmaların ardından AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve ADÜ Rektörü Prof Dr. Mustafa Birincioğlu hayırsever Ali Çallı'ya teşekkür plaketi verdi.

Bu Sayfa 28.04.2017 Tarihinde Güncellenmiştir