Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Çoçuk Sağlığı Ve Hastalıkları Yeni Yıl Etkinliği

Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Anabilim Dalı'nın hasta çocuklarımız için düzenlemiş olduğu yeni yıl etkinliği eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ferah SÖNMEZ etkinlik konuşmasında

"Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tedavi görmekte olan hastalarımız, bir yandan tedavi olurken diğer yandan okullarından , onlar için önemli olan oyunlarından ve sosyal çevrelerinden ayrı kalmaktadırlar.Hele hastanede yattıkları günler yılbaşı, dini ve milli bayramlar gibi tatil günlerine denk gelince hasta çocuklarımız mutsuz olmaktadır.

İşte bu günlerde Tıp Öğrencileri Birliği'ne (TURKMSIC) üye olan öğrencilerimiz yanımızda olarak hasta çocuklarımızı mutlu etmek için büyük çaba sarfetmektedirler.

Her yıl olduğu gibi yine bu yıl da yeni yıla çocuk kliniğindeki hasta çocuklarımız ve aileleri ile birlikte, pasta yiyerek, oyunlar oynayarak, resimler yaparak, şarkılar söyleyerek, boyalar yaparak, palyoça ile eğlenerek gireceğiz.Yeni yılda ufak hediyeler ile hasta çocuklarımızı sevindireceğiz, oyun parkında oyunlar oynatacağız.

Bu nedenle Türk Tıp Öğrencileri Birliği sorumlumuz öğretim üyesi ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Ufuk ERYILMAZ'a, Başhekimliğimize, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tüm çalışanlarına, canla başla çalışan sevgili öğrencilerimize,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı hastalarına ve bizlere katkı sağlayan Aydın esnafına çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Tedavi gören çocuklar ve çocuk kliniği çalışanlarının pasta kesimi ile başlayan etkinlik, oyun parkında değişik oyunlar, eğlenceler ve çocuklara hediyelerinin dağıtılmasıyla sona erdi

Bu Sayfa 12.09.2017 Tarihinde Güncellenmiştir