Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı

"Baha" Yeniden Duymasını Sağladı

İşitme kaybı yaşayan ve bu nedenle işitme cihazı kullanan ancak fayda göremeyen Şadiye Emir’e (59)Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı doktorları Prof. Dr. Sema Başak, Yrd. Doç. Dr. Ceren Günel, Yrd. Doç. Dr. Aylin Eryılmaz  ve Yrd. Doç. Dr. Yeşim Başal' dan oluşan ekip ameliyat ile BAHA uygulaması yaptı.

Prof. Dr. Sema Başak “BAHA veya kemiğe sabit işitme cihazı  olarak isimlendirilen ve kulak arkasındaki kemiğe yerleştirilen cihaz ile hastamız yeniden duymaya başladı. Çok ileri işitme kayıplılarda kullanılabilecek, gelişmiş tıp merkezlerinde ve geniş bir ekiple başarılabilen BAHA uygulamaları hastanemizde de yapılabilmektedir. Bu tedavi seçeneğini hastanemizde sunabilmekten mutluluk duyuyoruz.”şeklinde konuştu.

Bu Sayfa 22.08.2017 Tarihinde Güncellenmiştir