Hastanemiz Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti

Diğer Haber Başlıkları
Hastanemiz Geleneksel İftar Yemeği Gerçekleşti

Hastanemizin düzenlediği iftar programı 8 Haziran 2018 tarihinde Hastanemiz Bahçesinde gerçekleşti.

Başhekimimiz  Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen İftar Yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Başhekim Yardımcılarımız Doç.Dr.Ayhan Aköz, Doç.Dr.Yusuf Kurtulmuş, Doç. Dr. Sinem Sarı Öztürk, Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Halil Erdoğdu, Dr. Öğretim Üyesi Vahit Yıldız, Hastanemiz Müdür ve Müdür Yardımcıları ve hastanemiz personeli katıldı.

Hasta ve hasta yakınlarının katıldığı iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Başhekimimiz Doç. Dr. Mücahit Kapçı yemek öncesi masaları dolaşarak tüm misafirlere hoş geldiniz dedi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mücahit Kapçı konuşmasında, “Hastanemiz geleneksel iftar yemeğine hoşgeldiniz bu mübarek Ramazan gününde Allah bütün dualarınızı kabul etsin.” dedi ve hayırlı Ramazanlar dileyerek konuşmasına son verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Gerçekleştirdiğim en güzel iftar Hastanede siz hasta ve hasta yakınları ile olanlar. Sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.” sözlerinin ardından hayırlı Ramazanlar dileyerek konuşmasına son verdi.

Aydın Milletvekili adayı Ya-semi Sarıçiçek, hayırlı Ramazanlar dileyerek, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen Hastanemiz personeli iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018