Başhekimimiz Ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğünden Hemşirelik Haftası Kutlaması

Diğer Haber Başlıkları

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası dolayısı ile Başhekimimiz Doç. Dr. Mücahit Kapçı ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülsün Pekçetin, servis ve yoğun bakımlardaki hemşirelerin Hemşirelik Haftasını kutladı.

Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcıları Hatice Cengar, Özlem Ferhatoğlu ve Güllü Seda Uza’nın da bulunduğu ziyarette, hemşirelere hediye paketleri verildi.

Doç. Dr. Mücahit Kapçı, tüm hemşirelerin ‘Hemşirelik Haftasını’ kutlayarak özverili ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018