Çocuk Psikiyatri Ekibine Türkiye Çocuk Ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü

Çocuk Psikiyatri Ekibi, 9-12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen 28. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Salığı Kongresinde ‘Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülünü’ almaya hak kazandı.

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hatice Aksu, Uzm. Dr. Börte Gürbüz Özgür, Biyokimya Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yılmaz,  Arş. Gör. Dr. Mustafa Tolga Tunagür, Arş. Gör. Dr. Mutlu Muhammed Özbek; “Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğunda plazma oksitosin düzeylerinin sosyal işlevsellik ile ilişkisi” konulu çalışma ile ‘Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülünü’ almaya hak kazandı.

Ekibi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018