Yenidoğan Dayanışma Kermesi Düzenlendi

Diğer Haber Başlıkları
Yenidoğan Dayanışma Kermesi Düzenlendi

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinin düzenlediği Yenidoğan Dayanışma Kermesi, 14 Mayıs 2018 tarihinde Hastanemiz A Kapısı Girişinde gerçekleşti.

Çocuk Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı ve Yenidoğan Ünitesi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Öğretim Üyesi ve personellerinin hazırladığı el işleri ve yiyeceklerin satışa sunulduğu kermesten kazanılacak gelir ile Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi gören bebeklere destek olunacağını belirtti.

Türkmen, ihtiyacı olanlara yardımcı olmaktan duydukları memnuniyeti ve ifade etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018