Hekimler / Hemşireler İçin Diyaliz Sertifika Eğitim Duyurusu

Diğer Haber Başlıkları
Hekimler / Hemşireler İçin Diyaliz Sertifika Eğitim Duyurusu

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi tarafından ‘Hekimler için Hemodiyaliz Sertifika Programı,  Hemşireler için Hemodiyaliz veya Periton Diyalizi  Sertifika Eğitim Programı’ açılacaktır. Katılmak isteyen bütün katılımcıların belirtilen tarihler arasında evrakları ile doğrudan Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi Nefroloji Bilimdalı Başkanlığı’na başvuru yapmaları gerekmektedir.

EĞİTİMİN ADI

Pratisyen Hekimler İçin: Hemodiyaliz Sertifika Eğitimi

Hemşireler İçin: Hemodiyaliz Hemşireliği veya Periton Diyaliz Hemşireliği Sertifika Eğitimi

2.DÖNEM BAŞVURU TARİHİ

02 Ocak – 09 Şubat  2018

EĞİTİM YERİ

Adnan Menderes Üniversitesi

Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi

EĞİTİM TARİHİ/DÖNEMİ

Hekimler için: 2 Mayıs  –  2 Kasım 2018

Hemşireler için: 2 Mayıs – 2 Ağustos 2018

2. Dönem

EĞİTİMİN ADI

Pratisyen Hekimler İçin: Hemodiyaliz Sertifika Eğitimi

3.DÖNEM BAŞVURU TARİHİ

4 Haziran – 13 Temmuz 2018

EĞİTİM YERİ

Adnan Menderes Üniversitesi

Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi

EĞİTİM TARİHİ/DÖNEMİ

Hekimler için: 01 Ekim – 02 Nisan 2019 Hemşireler için: 01 Ekim – 01 Ocak 2019

3. Dönem

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

• Başvuru dilekçesi,
  • Personel tarafından doldurulacak ve bağlı olduğu kurum amirince onaylanacak Diyaliz Eğitimi Başvuru Formu,
  • Kamu kurum ve kuruluşlarında ve özelde çalışan personel için, ilgili kurum amirince onaylanmış diploma,
  • Herhangi bir resmi ve özel kuruluşta çalışmayan personel için, bu durumu belgeleyen kayıtlar ile diplomalarının örneği,
  • Özel diyaliz merkezleri veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenecek gerekçeli ihtiyaç yazısı.
  • Özgeçmişlerini belirtir belge. Bu belgede kişilerin mesleklerine ilişkin mezun oldukları okulu, önceden çalıştıkları kurumları belirtmesi gerekmektedir.

Not: Sertifikasyon ve Resertifikasyon sınavı 29 Agustos 2018 tarihinde yapılacaktır.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018