22.Acil Tıp Bahar Sempozyumu Gerçekleşti

Üniversitemiz ve ATUDER işbirliği ile 22.Acil Tıp Bahar Sempozyumu, 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ’ın onursal başkan, ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar Cander , Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Ayhan Aköz ve Doç.Dr. Mücahit Avcil’ in başkan olduğu sempozyuma, Başhekimimiz Doç. Dr. Mücahit Kapçı ve Acil Tıp Anabilim Dalı  Öğretim Görevlileri katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye’de alanında otör olan hocalar, 200 den fazla katılımcı ile güncel literatür bilgilerini ve deneyimlerini paylaştı. Büyük takdir gören Sempozyumda, Türkiye’nin her köşesinden gelen katılımcılara Adnan Menderes Üniversitesi tanıtıldı.

Sempozyum Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi gezisi ile sonlandırıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018