Hastanemizde Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Diğer Haber Başlıkları
Hastanemizde Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen “Hemşirelik Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor” adlı etkinlik, 8 Mart 2018 tarihinde Hastanemiz Poliklinikler Binası girişinde gerçekleşti.

Hemşirelik Fakültesinin,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca,  Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, Başhekimimiz Doç. Dr. Mücahit Kapcı, Başhekim Yardımcılarımız Doç.Dr. Sinem Sarı Öztürk,Yrd.Doç.Dr.Vahit Yıldız,Yrd.Doç.Dr.İbrahim Halil Erdoğdu,Başmüdürümüz Oktay Pahsa ,Hemşirelik Hizmetleri Müdürümüz Gülsün Pekçetin, Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları, idari personeli ile öğrencileri katıldı.

Hastane önüne kurulan stantta Hemşirelik Fakültesi öğrencileri, hastanemizi ziyaret eden kadınlara ve kadın sağlık çalışanlarına üzerlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir " sözünün yazılı olduğu çiçekleri dağıtarak bu özel günde onlarla birlikte olduklarını iletti.

Etkinlik kadınlarımız tarafından memnuniyetle karşılanırken, Fakülte yönetimi 2500 adet menekşe göndererek etkinliğe destek olan İzmir Bayındır İlçe Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’ye, Sevgi, Ege, Gençlik ve Lisa Çiçekçiliğe teşekkürlerini iletti.

Hazırlayan: Zeynep Şule Yüksel - Ezgi Toygar

Dahili: 2599 - 2534

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bilgi İşlem Merkezince Tasarlanmış ve Kodlanmıştır. © 2012 - 2018